У США на полі для гольфу розбився військовий вертоліт: опубліковані фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У США на полі для гольфу розбився військовий вертоліт: опубліковані фото і відео

У США на полі для гольфу розбився військовий вертоліт: опубліковані фото і відео
Джерело:  Associated Press

Неподалік Вашингтона в місті Ленардтаун, штат Меріленд, 17 квітня на поле для гольфу впав військовий вертоліт UH-60 Blackhawk.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Associated Press.

Повідомляється, що в результаті аварії один член екіпажу загинув і ще двоє були травмовані.

Читайте також: В У Китаї автобус впав з моста, багато жертв та постраждалих: з'явилися фото

"Вертоліт Сухопутних військ США UH-60 Blackhawk з військової бази Форт Белвойр (штат Вірджинія) з трьома членами екіпажу на борту розбився близько 13:50 за місцевим часом біля містечка Леонардтаун", - цитує слова офіційного представника військової бази телеканал Fox News.

За словами очевидців, перед аварією вертоліт летів на низькій висоті, після втратив стабільність і почав крутитися навколо своєї осі. Попередньо розглядається версія, що він міг зачепити гвинтом дерево, що і призвело до катастрофи.

Розслідування інциденту триває.


Як повідомляв ONLINE.UA, в Турції неподалік міста Невшехир впала повітряна куля з туристами, в результаті чого одна людина загинула та ще близько 20 постраждали.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?