У Росії зменшилося число прихильників анексії Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зменшилося число прихильників анексії Криму

У Росії зменшилося число прихильників анексії Криму

В Росії за минулі два роки кількість прихильників анексії українського Криму скоротилося на 6%.

Такі результати опитування громадської думки, проведеного "Левада-Центром", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Інтерфакс".

Так, за даними соцопитування, анексію Криму підтримують 64% росіян, тоді як не підтримують 23%. При цьому, два року тому ці показники були на рівні 70% і 18% відповідно.

Водночас, 37% росіян висловилися за те, щоб Донецька і Луганська області стали незалежними державами. У березні 2014 року такої думки дотримувалися 12% респондентів.

Читайте також: Православні танці: фото з окупованого Криму насмішили мережу

При цьому кількість росіян, які виступають за те, щоб схід України став частиною РФ, скоротилася вдвічі, до 21% проти 48% у березні 2014 року.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше легендарний американський політолог висловив свою думку щодо майбутнього Криму і назвав три головні фактори, які на нього впливатимуть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?