Закохана Джамала присвятила пісню нареченому: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Закохана Джамала присвятила пісню нареченому: опубліковано відео

Закохана Джамала присвятила пісню нареченому: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Співачка і тренер сьомого сезону вокального шоу "Голос країни" Джамала презентувала пісню "Любити", яку присвятила своєму майбутньому чоловікові Бекіру Сулейманову.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал шоу.

Прем'єра авторської композиції відбулася під час прямого ефіру проекту в минулу неділю, 16 квітня.

Читайте також: Джамала відкрила таємницю свого весільного вбрання: опубліковано відео

"Мене дуже надихає мій коханий, ми зараз з Бекіром готуємося до весілля і повинні підготувати клятви. Я просто сиділа увечері і думала про цю клятву і зрозуміла, що мені краще заспівати. Саме так народилася пісня "Любити", - розповіла Джамала перед виходом на сцену.

Артистка зізналася, що хотіла вперше заспівати пісню на весіллі, але вирішила перенести прем'єру на сцену "Голосу країни".

Бекір Сулейманов разом з мамою Джамали перебували у залі для глядачів, а після закінчення номера юнак вийшов на сцену, подарував співачці букет квітів і ніжно поцілував.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джамала розповіла, як її коханий, кримськотатарський активіст Бекір Сулейманов, зробив їй пропозицію. За словами співачки, зворушлива подія сталася у Львові після її концерту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?