Великодні свята в Луганську: немає води, світла і мобільного зв'язку
Категорія
Події
Дата публікації

Великодні свята в Луганську: немає води, світла і мобільного зв'язку

Великодні свята в Луганську: немає води, світла і мобільного зв'язку
Джерело:  news.liga.net

На великодні свята жителі деяких окупованих міст Луганської області залишилися на кілька годин без світла, а також води і мобільного зв'язку.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на LIGA.net.

За інформацією джерел видання, в різних частинах окупованого Луганська на кілька годин відключили світло.

"Не було світла, відключили воду, зв'язок МТС пропадає зовсім, блокада справжня з усіх боків", - розповів луганчанин, додавши, що відключення фіксувалися в суботу, 15 квітня, і на Великдень.

Читайте також: Великдень в зоні АТО: бойовики влаштували 22 обстріли, є поранені

"Напередодні пропадав інтернет, неможливо було зайти і щось почитати. З українськими сайтами - зовсім все погано тут. Перекрили доступ практично всі провайдери, щоб не могли отримувати альтернативне джерело інформації. Це зрозуміло!" - повідомила луганчанка.

За інформацією видання, проблеми з водою були в окупованих Брянці, Антрациті, Петровському.

Як повідомляв ONLINE.UA, на окупованому Донбасі четверо п'яних бойовиків втекли з передових позицій і намагалися пограбувати магазин в Брянці Луганської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?