Під Балаклією під час демонтажу снаряда загинула дитина
Категорія
Події
Дата публікації

Під Балаклією під час демонтажу снаряда загинула дитина

Під Балаклією під час демонтажу снаряда загинула дитина

У Харківській області, в селі Яковенковому Балаклійського району, під час демонтажу снаряда у дворі загинув 4-річний хлопчик.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Харківської області.

Правоохоронці повідомили, що в пасхальний вечір 16 квітня батько зі своїм 4-річним сином у дворі приватного домоволодіння демонтували снаряд. Під час демонтажу загорівся газовий генератор, полум'я перекинулося на автомобіль, в якому була дитина.

"Під час демонтажу сталося загоряння паливного елемента газового генератора. Полум'я охопило автомобіль, в якому була дитина. Хлопчик отримав термічні опіки різного ступеня тяжкості, від яких загинув на місці", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Це неприпустимо: в Раді назвали суму збитків через пожежу в Балаклії

Слідчі відкрили кримінальні провадження у ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу.

Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 18 квітня в Харківській області територія міста Балаклія та його околиці очищені від вибухонебезпечних предметів після вибухів і пожежі на складах боєприпасів 23 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?