На французьку "подругу" Путіна напали з букетом квітів: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На французьку "подругу" Путіна напали з букетом квітів: з'явилося відео

На французьку "подругу" Путіна напали з букетом квітів: з'явилося відео

Під час агітаційного виступу кандидата у президенти Франції Марін Ле Пен у Парижі невідома намагалася вдарити політика букетом квітів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.

Як пише французьке видання BFM TV, невідома жінка вибігла на сцену і замахнулася букетом квітів у бік Марін Ле Пен. Після цього вона кинула квіти в політика і намагалася оголити груди, проте зреагувала охорона і винесла жінку зі сцени.

Пізніше охоронці виштовхали з залу іншу жінку, яка вигукнула гасло проти Ле Пен і оголила груди. Зазначається, що проведенню заходу намагалися завадити активістки руху FEMEN.

Читайте також: Такого ще не було: західні ЗМІ про російську загрозу у Франції

Активістки FEMEN не вперше переслідують Ле Пен. У лютому на заході лідера "Національного фронту" оголена дівчина кричала "Марін — фальшива феміністка".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  кандидат в президенти Франції Марін Ле Пен заявила, що Євросоюз розвалиться через непотрібність.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?