Дорн продовжує роздавати інтерв'ю росЗМІ: тепер коментує Євробачення та Самойлову
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорн продовжує роздавати інтерв'ю росЗМІ: тепер коментує Євробачення та Самойлову

Дорн продовжує роздавати інтерв'ю росЗМІ: тепер коментує Євробачення та Самойлову
Джерело:  Meduza

Український співак Іван Дорн, який нещодавно відзначився в Росії скандальними висловлюваннями щодо війни на Донбасі, а також допомоги бійцям АТО, поспілкувався з ще одним російським виданням, де прокоментував ситуацію з Євробаченням-2017.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Meduza.

Враховуючи досвід попереднього інтерв'ю, артист висловлювався доволі стримано, зазначаючи що "будь-яка хитра фраза, з якої можна видавити який-небудь заголовок, обов'язково буде заголовком і буде використана проти мене".

Читайте також: Самойлова представить Росію на Євробаченні, але у 2018 році

Дорн прокоментував ситуацію, що склалася довкола представниці від Росії Юлії Самойлової.

"Той факт, що не пускають дівчинку — ну... Виходить, що є закон України, з яким вона зустрілася, і тут вже я точно не порадник. Звісно, буде захищатися закон, який був ще до Євробачення. Звичайно, з боку Росії вийшов такий хитрий хід. Я зрозуміти не можу: вони знали, що її не пустять, тому що вона була в Криму?", - зазначив артист.

За словами Дорна, через прорахунки, які повсюди, створюється враження, що це вже не конкурс, а політика.

"Хайп дуже швидко випаровується. Дуже рідко якась пісня залишається після Євробачення і стає справжнім хітом", - вважає співак.

Як повідомляв ONLINE.UA, Іван Дорн заявив в інтерв’ю російському журналісту Юрію Дудю, що між Києвом і Москвою — тільки дружба. Крім того, співак відхрестився від допомоги бійцям АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?