Затриманий за підозрою в скоєні теракту в метро Петербурга визнав свою провину
Категорія
Світ
Дата публікації

Затриманий за підозрою в скоєні теракту в метро Петербурга визнав свою провину

Затриманий за підозрою в скоєні теракту в метро Петербурга визнав свою провину
Джерело:  РІА Новини

Затриманий у Підмосков'ї підозрюваний в організації вибуху в метро Санкт-Петербурга, в результаті якого 3 квітня загинуло 15 осіб, визнав свою провину.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське виданні РІА-Новини.

Про це заявив адвокат затриманого Аброра Азімова Армен Задоян у Басманному суді.

"Він визнає провину", — сказав адвокат, не уточнюючи деталей. Незабаром, як очікується, суд почне засідання щодо арешту Азімова.

Читайте также: Теракт в метро Петербурга: стало известно о новой жертве

В свою чергу, сам Азімов у суді заявив, що не визнавав своєї провини.

«Я згоден з арештом, але про те, що я причетний до вибуху - я такого не говорив. Моя участь є, але не пряма», - цитує Азімова російське агентство Інтерфакс.

Нагадаємо, Азімова вдалося затримати 17 квітня в Одинцовському районі Підмосков'я. За даними ФСБ РФ, саме він відповідав за підготовку терориста-смертника Акбаржона Джалілова.

Як відомо, 3 квітня на перегоні між станціями "Сінна" і "Технологічний інститут" в метро Санкт-Петербурга прогримів вибух, в результаті якого загинуло 15 осіб, ще майже 50 постраждали.

Як повідомляв ONLINE.UA, 13 квітня в російському Санкт-Петербурзі біля будівлі бібліотеки на Василівському острові стався вибух невідомого пристрою, внаслідок чого постраждав підліток.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?