В мережі з'явилося кумедне відео з пригодами світлофора в Росії
Категорія
Цікаве
Дата публікації

В мережі з'явилося кумедне відео з пригодами світлофора в Росії

В мережі з'явилося кумедне відео з пригодами світлофора в Росії

В мережі з'явилося кумедне відео з російського міста Кемерово, на якому пішохід на одній з вулиць звалив стовпа зі світлофором, який тримався лише завдяки палці, якою був підпертий.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook блогером Антоном Комаровим.

"Давно я так не ржав. Росія, Кемерово. Зверніть увагу на палку, завдяки якій світлофор ще якось стояв вертикально", - написав він.

На самому відео можна побачити, як чоловік, перейшовши дорогу, спробував перемкнути світлофор, який блимав через те, що його, вірогідно "заїло".

Читайте також: В России пьяный подросток на Пасху разбил 11 машин

Зробивши кілька спроб, чоловік тицьнув палкою в потрібне місце, а потім, побачивши палку, якою було підперто стовпа, вибив її. Після цього стовп завалився, ледь не впавши на машину, що стояла поруч.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мережу розбурхало повідомлення з Росії, де в одній з перукарень пропонували дітям зачіску "Гітлерюгенд".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?