Welcome to Ukraine! В МВД розробили інформаційні листівки для гостей Євробачення
Категорія
Україна
Дата публікації

Welcome to Ukraine! В МВД розробили інформаційні листівки для гостей Євробачення

Welcome to Ukraine! В МВД розробили інформаційні листівки для гостей Євробачення
Джерело:  online.ua

Міністерство внутрішніх справ України спільно з Міністерством соціальної політики та Нацполіцією підготували для іноземних гостей пісенного конкурсу Євробачення-2017, яке відбудеться в Києві, інформаційні листівки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресс-службу МВД.

В інформаційних буклетах викладені поради щодо того, як поводитися іноземцям під час перебування в Україні. Гостям Києва пропонують завжди тримати при собі паспорт, оскільки якщо їх спинить поліція - документи допоможуть підтвердити особу. При цьому зазначається, що якщо працівник правоохоронних органів не має форми, повинен сам показати документи та озвучити причину перевірки.

Іноземець може використовувати чинні водійські права при оренді авто в Україні. Якщо він порушить правила дорожнього руху, муситиме сплатити штраф протягом 15 днів.

Читайте також: Євробачення-2017: правила конкурсу змінять через одного учасника

В МВД не радять іноземцям вживати алкоголь у громадських місцях, пити за кермом, грати в азартні ігри, робити закупи у стихійних місцях, а також піднімати гаманець, який лежить на землі.

Крім того, попереджається, що секс та сексуальне насилля неповнолітніх тягне за собою 5-річне ув'язнення. Заклик до проституції або плата за сексуальні послуги може каратися 15 роками за ґратами.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Росії неоднозначно сприйняли відмову від трансляції міжнародного конкурсу "Євробачення", який в травні 2017 року відбудеться в Києві; за даними соціологічного дослідження, 41 відсоток росіян відповів негативно на питання чи підтримують вони відмову РФ від трансляції конкурсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?