У Instagram додали нову цікаву функцію
Категорія
Технології
Дата публікації

У Instagram додали нову цікаву функцію

У Instagram додали нову цікаву функцію
Джерело:  Instagram

Соціальна мереж Instagram представила функцію для створення колекцій зі збережених фото.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог компанії.

"Починаючи з цього тижня, ви можете зберегати повідомлення до приватних колекцій", - йдеться в офіційному блозі компанії.

Користувачі в кілька рухів можуть зберегти фото як окремо, так і додати його в певну колекцію або ж створити нову. Всі колекції зберігаються там же, де і збережені фото: піктограма прапорця на особистій сторінці профілю.

Читайте також: Пост на мільйон: Бейонсе стала найвпливовішою в Instagram.

"Ви можете знайти свої колекції на вкладці збережених повідомлень у вашому профілі. Так само, як всі збережені повідомлення, ваші колекції є приватними - тільки ви можете побачити їх, - підкреслили розробники сервісу. Нова функція доступна в додатку Instagram версії 10.16 для iOS і Android .

Instagram дозволив зберігати фото і відео для подальшого перегляду в грудні минулого року. На сьогодні 46% користувачів скористалися цією функцією як мінімум один раз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?