"Вбивця з Facebook" застрелився під час переслідування поліцією
Категорія
Світ
Дата публікації

"Вбивця з Facebook" застрелився під час переслідування поліцією

"Вбивця з Facebook" застрелився під час переслідування поліцією
Джерело:  online.ua

Американець, який транслював вбивство чоловіка похилого віку у режимі онлайн через соціальну мережу Facebook, здійснив самогубство під час переслідування поліцією у місті Ері (штат Пенсильванія).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву поліції штату Пенсильванія.

Читайте також: У США сталася кривава перестрілка в нічному клубі: з’явилися фото і відео

Повідомляється, що поліція почала переслідування підозрюваного Стіва Стівенса після того, як отримала виклик від працівників "Макдональдс", де вбивця зробив замовлення у "макдрайві".

В результаті нетривалого переслідування, яке тривало близько 3 кілометрів, авто підозрюваного було заблоковано. Але коли, поліцейські підбігли до нього, то побачили мертвого Стівенса із вогневим пораненням у голову.

Як повідомляв ONLINE.UA, у компанії Facebook спростували заяви про онлайн-трансляцію вбивства в США через соціальну мережу, уточнивши, що вбивця завантажив відео вже після того, як вбив 74-річного перехожого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?