Геніальний Роналду вивів "Реал" у півфінал Ліги чемпіонів: дивіться відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Геніальний Роналду вивів "Реал" у півфінал Ліги чемпіонів: дивіться відео

Геніальний Роналду вивів "Реал" у півфінал Ліги чемпіонів: дивіться відео
Джерело:  online.ua

Мадридський "Реал" здобув перемогу над мюнхенською "Баварією" у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Як повідомляє ONLINE.UA, гра у Мадриді закінчилась з рахунком 4:2.

У першому таймі глядачі не побачили голів на "Сантьяго Бернабеу", а щойно почалася друга половина зустрічі, як гості заробили пенальті. І Левандовськи вивів гостей уперед.

"Баварії" потрібно було забивати другий гол, але відзначилися господарі. Роналду замкнув подачу Каземіро, невідпорно пробивши головою.

Але не пройшло й п'яти хвилин, як "Баварія" забила необхідний другий м'яч. Мюнхенцям допоміг Серхіо Рамос, який зрізав м'яч у власні ворота після передачі Томас Мюллера на Левандовськи.

Дивіться: 1/4 фіналу Ліги чемпіонів - всі матчі

Гра перейшла у додатковий час, де своє вагоме слово сказав Роналду. В кінці першого тайму Роналду прийняв м'яч на груди після прекрасної передачі Серхіо Рамоса, після чого пробив повз Нойєра.

Не обійшлося без ложки дьогтю. У момент передачі лідер Королівського клубу перебував у положенні поза грою, але лайнсмен не помітив цього.

На п'ятій хвилині другого екстратайму Марсело по центру увірвався в карний майданчик гостей і віддав передачу під удар Роналду. Португалець розстріляв порожні ворота.

Через дві хвилини Марко Асенсіо встановив остаточний рахунок - 4:2.

"Реал" вийшов у півфінал Ліги чемпіонів, залишивши "Баварію" за бортом турніру.

П'ять з шести голів у ворота мюнхенців забив Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?