В США "Чорний Ісус" з криками Аллах акбар влаштував стрілянину по перехожих
Категорія
Світ
Дата публікації

В США "Чорний Ісус" з криками Аллах акбар влаштував стрілянину по перехожих

В США "Чорний Ісус" з криками Аллах акбар влаштував стрілянину по перехожих
Джерело:  Fox News

В американській Каліфорнії чорношкірий чоловік, відомий за прізвиськом "Чорний Ісус" з криками "Аллах акбар" вчинив стрілянину у центрі міста Фресно, вбивши трьох перехожих.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

За словами начальника поліції міста Джеррі Дайєра, 39-річного стрільця, Корі Алі Мухаммада, було заарештовано. Раніше злочинець неодноразово писав у соцмережах расистські гасла.

 Жертвами стрілянини стали троє білих чоловіків. За словами начальника поліції, загиблі не зробили нічого, щоб спровокувати стрілянину.

Читайте також: У США біля церкви сталася стрілянина: поранені четверо дітей

"Це була неспровокована атака людини, котра вирішила скоїти вбивство сьогодні", - заявив Дайер, додавши, що це був "випадковий акт насильства".

Мухаммад вже перебував у розшуку у зв'язку з вбивством неозброєного охоронця мотелю минулого тижня.

В ФБР повідомили, що не вважають стрілянину терактом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що у великодню ніч біля одного з нічних клубів Огайо сталася стрілянина, внаслідок якої було поранено 9 людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?