Колишній президент США знову потрапив до шпиталю
Категорія
Світ
Дата публікації

Колишній президент США знову потрапив до шпиталю

Колишній президент США знову потрапив до шпиталю
Джерело:  Укрінформ

92-річний екс-президент США Джордж Буш-старший потрапив до лікарні через пневмонію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За словами офіційного представника 41-го президента США Джима Макгрета, колишнього голову Білого дому госпіталізували наприкінці минулого тижня, однак зараз його самопочуття значно покращилось.

"Президент Джордж Буш-старший у п'ятницю (14 квітня) був прийнятий до методистського шпиталю в Х'юстоні для спостереження за станом здоров'я через постійний кашель, який заважав йому мати повноцінний відпочинок", - заявив він.

Читайте також: Мережу насмішив колишній президент США на інавгурації Трампа: з'явилися фото

Медиками було встановлено у екс-президента легкий випадок пневмонії, яку вже вилікували.

"Зараз президент Буш перебуває в дуже гарному настрої та залишається в шпиталі для подальшого спостереження, поки не відновить своїх сил", - зауважив офіційний представник.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Джордж Буш-старший потрапив до лікарні за кілька днів до інавгурації Дональда Трампа і не зміг привітати свого однопартійця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?