У Києві з погонею затримали автокрадіїв: з'явились фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві з погонею затримали автокрадіїв: з'явились фото та відео

У Києві з погонею затримали автокрадіїв: з'явились фото та відео
Джерело:  online.ua

18 квітня у Києві співробітниками поліції було затримано автомобільних крадіїв із Грузії, які пограбували автівку на заправці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Київ оперативний".

Читайте також: У Києві затримали слідчого поліції, що вимагав хабара у іноземців: опубліковано фото

Повідомляється, що крадії розбили скло в автівці, яку було припарковано на заправці на проспекті Ватутіна. Їм вдалося вкрасти з автівки сумку, але очевидці помітили це і повідомили у поліцію.

Почалось переслідування: згодом крадіїв було затримано на вулиці Петра Панча, що на Мінському масиві у кілометрах 7-8 від місця пригоди.

"Затримані - іноземці, грузини. Один намагався втекти на "Ауді" литовської реєстрації (номери на авто підставні). Двоє намагалися втекти не вдалося", - сказано у повідомленні dtp.kiev.ua.

Стало відомо, що зловмисники проходили по орієнтуванню по подібному правопорушенню, яке було скоєно у Святошинському районі столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, 23 березня в Києві озброєний водій викрав таксі разом з водієм: зловмисника вдалося затримати аж у Черкаській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?