Дорн під козацьку пісню позбавився бороди: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорн під козацьку пісню позбавився бороди: опубліковано відео

Дорн під козацьку пісню позбавився бороди: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Український співак Іван Дорн, який нещодавно відзначився в Росії скандальними висловлюваннями щодо війни на Донбасі, позбавився бороди, яка за останній рік вже стала його неодмінним атрибутом.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Дорна.

Нагадаємо, перед тим, як поїхати до Америки працювати над новим альбомом, Дорн заявив, що не збриватиме бороду, доти, доки не закінчить платівку. А після виходу альбому OTD (Open the Dorn) виконавець пообіцяв, що позбавиться довгої бороди.

Читайте також: Дорн продовжує роздавати інтерв’ю росЗМІ: тепер коментує Євробачення та Самойлову

Так, відповідне відео Дорн розмістив в мережі.

Зауважимо, що під час процесу артист заспівав відому пісню "Козацькому роду нема переводу" з приспівом "Гей, співай, козаки" та процитував "Енеїду" Котляревського.

До речі, почути, як Дорн співає козацьку пісню та зачитує початок "Енеїди", можна, починаючи з 6:57 хвилини.

Як повідомляв ONLINE.UA, Іван Дорн заявив в інтерв’ю російському журналісту Юрію Дудю, що між Києвом і Москвою — тільки дружба. Крім того, співак відхрестився від допомоги бійцям АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?