Вийшов новий трейлер "Піратів Карибського моря-5" з Кірою Найтлі: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вийшов новий трейлер "Піратів Карибського моря-5" з Кірою Найтлі: опубліковано відео

Вийшов новий трейлер "Піратів Карибського моря-5" з Кірою Найтлі: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

У мережі опублікували новий трейлер п'ятої частини пригодницької саги про пірата Джека Горобця "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок". В ньому з'явилася героїня Кіри Найтлі – Елізабет Свон.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал Movie Trailers.

Окрім Найтлі, у трейлері фани також побачать Джонні Деппа, Орландо Блума, Хав'єра Бардема і Джеффрі Раша, а також Каю Скоделаріо і Брентона Туейтса.

Читайте також: З'явився трейлер нового епізоду "Зоряних воєн"

За сюжетом стрічки володар усіх морів Посейдон намагався знищити відчайдушних і наглих піратів. Коли всі його спроби виявилися марними, розлючений Посейдон зламав свого тризубця. Уламок потонув. За легендою, той, хто знайде його, отримає владу над морями.

Джек Горобець дізнається, що його розшукує капітан Салазар. Хоче завершити справу Посейдона. Урятувати Джека може лише наконечник тризуба, який затонув багато віків тому. Горобець вирушає на пошуки.

Зауважимо, що на широкі екрани України "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казок" вийде 25 травня 2017 року.

"Пірати Карибського моря" — серія пригодницьких фільмів, що виходять з 2003 року. На сьогодні випущено чотири стрічки. Одну з провідних ролей — капітана Джека Горобця — зіграв відомий голлівудський актор Джонні Депп.

Як повідомляв ONLINE.UA, у попередньому трейлері можна побачити Джека Горобця в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?