"Вона не наїсться": Порошенко порівняв Росію з крокодилом
Категорія
Політика
Дата публікації

"Вона не наїсться": Порошенко порівняв Росію з крокодилом

"Вона не наїсться": Порошенко порівняв Росію з крокодилом
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко порівняв Росію з ненажерливим крокодилом через висловлювання екс-прем'єра Великобританії Уїнстона Черчилля.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112-Україна".

Під час виступу в Королівському інституті міжнародних відносин Chatham House в Лондоні Порошенко згадав висловлювання Черчилля, який в січні 1942-го сказав: "Кожен сподівається, що якщо він досить нагодує крокодила, крокодил з'їсть його пізніше за інших".

Читайте також: Візит Порошенка в Британію: Луценко повідомила деякі деталі

"…Є одне місце, де ці слова особливо актуальні – ця Україна і цей крокодил, якого багато хто хотіли б погодувати, щоб він не з'їв їх сьогодні – це Росія. Вони сподіваються, якщо Росія задовольнить свій апетит, то вона не буде поширювати свій вплив далі. Але я хочу переконати їх: Росія не наїсться. Вона не вірить у демократію і права людини, вона вірить у домінування над світом і зону впливу, вона не грає за правилами", - сказав Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом України Петром Порошенком, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом; сторони обговорили відновлення великоднього перемир’я на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?