Порошенко: Росія не зацікавлена, щоб в Україні настав мир
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко: Росія не зацікавлена, щоб в Україні настав мир

Порошенко: Росія не зацікавлена, щоб в Україні настав мир
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України Петро Порошенко вважає, що миру в Україні немає через те, що у його встановленні не зацікавлена Росія.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Вона (Росія) порушує свої незліченні обіцянки в рамках Мінського процесу. Немає ефективного припинення вогню, ні звільнення заручників і незаконно утримуваних осіб, немає доступу (на окуповану територію)", - сказав Порошенко, виступаючи в Chatham House в Лондоні.

За словами глави держави, Москва заперечує світовий порядок та намагається побудувати альтернативну реальність на основі альтернативних цінностей.

Читайте також: "Вона не наїсться": Порошенко порівняв Росію з крокодилом

"РФ не вірить в такі речі, як демократія та права людини. Вони вірять у "світову домінацію" та "зони впливу", - йдеться в Twitter президента.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Росії Володимир Путін провів телефонну розмову з президентом України Петром Порошенком, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом; сторони обговорили відновлення великоднього перемир’я на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?