Дорн втік від українських журналістів: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорн втік від українських журналістів: з'явилося відео

Дорн втік від українських журналістів: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Український співак Іван Дорн, який нещодавно відзначився в Росії висловлюваннями щодо війни на Донбасі, а також допомоги бійцям АТО, відмовляється на Батьківщині коментувати своє скандальне інтерв'ю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

Журналісти українського видання, побачивши Дорна на одній з автозаправок Києва, намагались взяти у виконавця інтерв'ю. Однак, співак, побачивши камеру, почав втікати.

На питання журналіста, що він може сказати стосовно скандального інтерв'ю в Росії, він нарік, що його права порушуються, і знову побіг.

Читайте також: Дорн продовжує роздавати інтерв’ю росЗМІ: тепер коментує Євробачення та Самойлову

"Це неправильно з вашого боку. Я нічого коментувати не збираюсь. Вирвані з контексту фрази я коментувати не збираюсь. Я музикою для країни роблю набагато більше, ніж вирвані з контексту фрази", - сказав Дорн.

Нагадаємо, Дорн позбавився бороди, яка за останній рік вже стала його неодмінним атрибутом.

Як повідомляв ONLINE.UA, Іван Дорн заявив в інтерв’ю російському журналісту Юрію Дудю, що між Києвом і Москвою — тільки дружба. Крім того, співак відхрестився від допомоги бійцям АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?