Компанія Teslа знизила ціни на свої електромобілі
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Компанія Teslа знизила ціни на свої електромобілі

Компанія Teslа знизила ціни на свої електромобілі
Джерело:  The Verge

Компанія Teslа змінила ціни і комплектацію своїх електромобілів, знизивши вартість базових моделей Model S і Model X, та підвищивши ціну на топові версії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Theverge.

Зниження цін на Model S і Model X відбулося напередодні майбутньої презентації електричного седану Model 3, який стане найдоступнішим електромобілем в лінійці.

Так, базові моделі Model S 75 і Model X 75D подешевшали на 5 тисяч доларів і 3 тисячі доларів відповідно – до 69 500 доларів та 82 500 доларів.

Читайте також: У Каліфорнії дозволили Apple тестувати безпілотні автомобілі: опубліковано відео

Дешевшими стали варіанти Model S 90D і Model X 90D – в обох випадках знижка становить 2 тисячі доларів в порівнянні з попередньою ціною.

Одночасно Teslа внесла ряд інших змін: було включено повністю скляний дах, автоматичний електропривід дверей багажного відсіку та високоамперний зарядний пристрій в перелік стандартних можливостей базових версій Model S і Model X.

Проте відбулися зміни, пневматична підвіска для моделей з акумуляторами ємністю 75 і 90 кВт/год відтепер стала недоступною.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США було представлено автомобіль, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найшвидше серійне авто в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?