На Львівщині військовослужбовець зарізав жінку-фельдшера на території полігону
Категорія
Події
Дата публікації

На Львівщині військовослужбовець зарізав жінку-фельдшера на території полігону

На Львівщині військовослужбовець зарізав жінку-фельдшера на території полігону

На Львівщині на території військового містечка 26-річний військовослужбовець зарізав жінку-військового медика.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Інцидент стався вночі 18 квітня у наметовому містечку Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон). За попередніми даними, причиною конфлікту стали ревнощі.

Як повідомляє агентство, вночі двоє військовослужбовців-контрактників, які раніше проходили службу в зоні АТО, посварилися. Під час сварки житель Херсонської області взяв ніж і наніс кілька проникаючих поранень 31-річній жінці в область грудної клітки та шиї.

Читайте також: У Вінниці в результаті вибуху загинув військовослужбовець, ще три людини поранені: опубліковані фото

"Жінка-медик зазнала смертельних поранень. Тіло вбитої військовослужбовець виніс з намету і викинув у розташовану неподалік вигрібну яму. Через кілька годин тіло жінки знайшли і встановили обставини її вбивства", - сказано у повідомленні.

Представники Міністерства оборони України у Львові підтвердили, що на території Яворівського полігону загинула жінка-військовослужбовець, наразі тривають слідчі дії.
Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 17 квітня, у військовій частині Васильківського гарнізону в Київській області загинув військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?