Подорожі наосліп: в Україні запускають сервіс поїздок-сюрпризів
Категорія
Україна
Дата публікації

Подорожі наосліп: в Україні запускають сервіс поїздок-сюрпризів

Подорожі наосліп: в Україні запускають сервіс поїздок-сюрпризів
Джерело:  ain.ua

Кияни Тетяна Косянчук і Сергій Клепик запускають сервіс Secret Ticket для подорожей Україною наосліп. За вас забронюють квитки, житло та складуть план поїздки, але про те, куди доведеться подорожувати, дізнаєтесь тільки напередодні поїздки.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AIN.UA.

«У січні я дізналася про схожий сервіс в Іспанії, захотілося зробити таке в Україні. Я люблю подорожувати, знаю, що в Україні багато цікавих неймовірних міст. А ще друзі і знайомі часто запитували - як тобі вдається багато їздити? А я зрозуміла, що відпустка - це не обов'язково 10 днів влітку або взимку, а й короткі подорожі на два дні», - розповіла Косянчук.

Повідомляється, що 17 квітня сервіс запустили в тестовому режимі.

"У цей період один «секретний квиток» коштує 1190 грн, якщо їдете компанією - по 700 грн за кожну додаткову особу. Перші поїздки заплановані на 15 травня поточного року. Після цього ціни трохи зростуть: 1890 грн за перший квиток і 995 за кожну наступну особу", - пише AIN.UA.

Читайте також: У Шенген без віз: стало відомо, скільки українців уже мають гарантії подорожей по ЄС

«Ми розмовляємо з місцевими, досліджуємо, шукаємо - щоб в кожному місті знайти і видатні місця, і нестандартні. Можна дотримуватися рекомендацій, а можна приїхати і просто гуляти навмання - куди доля заведе. Найприємніше - ти не знаєш, куди потрапиш. Не потрібно думати, вибирати, організовувати. Просто їдь», - пояснила Косянчук, додавши, що з розробкою напрямків і сайтів засновникам допомагають друзі.

«Зараз збираємо заявки, щоб зрозуміти кількість бажаючих і відправляти з 15 травня. Якщо буде потрібно - будемо працювати ночами», - заявила Косянчук.

Поки сервіс пропонує десять міст. Це не розкручені туристичні напрямки в Україні, про які мало хто знає. В майбутньому планують запускати «секретні квитки» в Європу.

Проект має також благодійну складову: «Ми вирішили 10% з кожного «секретного квитка» витрачати на організацію поїздок та екскурсій для дітей з дитячих будинків».

Як повідомляв ONLINE.UA, рішення про надання українцям права на в’їзд до Європейського Союзу без віз, за яке 6 квітня проголосував Європарламент, набуде чинності в червні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?