Екс-прокурор США підтвердила участь у конкурсі на аудитора НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Екс-прокурор США підтвердила участь у конкурсі на аудитора НАБУ

Екс-прокурор США підтвердила участь у конкурсі на аудитора НАБУ
Джерело:  Укрінформ

Колишній федеральний прокурор США, адвокат і засновник юридичної компанії Boersch Shapiro LLP Марта Борщ підтвердила свою участь у конкурсі на посаду незалежного аудитора для НАБУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Я погодилась, щоб моє ім'я було внесено на розгляд як кандидата для можливого призначення до складу аудиторського комітету", - зауважила Борщ.

Юрист підкреслила, що вважає проведення аудиту НАБУ правильною ідеєю. За її словами, роль незалежного аудиту полягає в тому, щоб оцінити діяльність, яку виконує Антикорупційне бюро, та визначити, чи є ефективними ці зусилля чи потребують вони вдосконалення.

Читайте також: НАБУ передало в Генпрокуратуру документи на екстрадицію матері Онищенка

Марта Борщ нагадала, що протягом тривалого часу брала участь в антикорупційних розслідуваннях, пов'язаних, у тому числі, з українськими політиками.

"Я також маю значний досвід роботи як федеральний прокурор, займалася такого роду питаннями, і тому мені здається, що це може стати в пригоді, що я зможу допомогти", - сказала юрист.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня комітет Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції прийняв рішення оголосити ще один конкурс на посаду члена комісії з аудиту НАБУ від парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?