Кличко і Джошуа розповіли, як вперше билися один з одним
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко і Джошуа розповіли, як вперше билися один з одним

Кличко і Джошуа розповіли, як вперше билися один з одним
Джерело:  online.ua

Екс-чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко і чемпіон IBF Ентоні Джошуа поділилися спогадами про спаринги у тренувальному таборі українця в 2014 році.

Як повідомляє ONLINE.UA, Кличко назвав той бій конкурентним, а Джошуа підкреслив, що лише вчився.

"Ми провели багато раундів, близько 20-ти. Тоді в цілому я провів близько 115 раундів при підготовці до бою. Спаринги з Джошуа були досить конкурентоспроможними. У жодного з нас не було переваги. Ми обмінялися купою ударів, тому він знає, чого очікувати. Я теж. Але не треба забувати, що під час спарингів при підготовці до боїв я просто відпрацьовую ті речі, які мені знадобляться. І роблю це в боях з кожним з спаринг-партнерів. Іноді, під час спарингів їх було чотири, іноді п'ять або шість", - розповів Кличко в інтерв'ю Sky Sports.

Дивіться: Суперник Кличка показав силу свого страхітливого удару: з’явилося відео

"Разом зі мною тоді в таборі були також Кевін Джонсон, Малик Скотт, Ділліан Уай. У цьому таборі були дві людини, з якими я вже зустрівся на професійному рингу. Кличко - талановитий боєць з олімпійським боксерським родоводом, який він тільки примножив у професіоналах. У спарингах я вважаю за краще захищатися, хочу, щоб мене били. Кожен знає, як нанести удар, я ж учився захищатися. Це був просто спаринг, я не намагався нічого доводити", - поділився спогадами Джошуа.

Читайте: Немає чинників, які дозволять Джошуа перемогти Кличка - промоутер

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня на стадіоні "Уемблі". ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою. На кону стоятимуть титули WBA, IBF і IBO.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?