У київській квартирі виявили мертве подружжя
Категорія
Події
Дата публікації

У київській квартирі виявили мертве подружжя

У київській квартирі виявили мертве подружжя

У Києві в одній з квартир знайшли тіла цивільного подружжя з вогнепальними пораненнями голови.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланнім на відділ комунікації поліції Києва.

“Вночі до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення, що на кухні у квартирі знайдені мертвими 53-річна господарка оселі та її 52-річний цивільний чоловік”, - йдеться у повідомленні.

Відзначається, що за вказаною адресою, на проспект Миру, виїхала слідчо-оперативна група територіального та Головного управлінь поліції. З'ясувалося, що до поліцейських звернувся син потерпілої, який розповів, що повернувся додому і побачив свою матір та її співмешканця із вогнепальними пораненнями в скроні.

Читайте також: На Львівщині військовослужбовець зарізав жінку-фельдшера на території полігону

На місці події правоохоронці вилучили пістолет "ПМ" калібру 9 мм та стріляні гільзи. Оперативники припустили, що чоловік спочатку застрелив дружину, а потім себе. Тіла чоловіка і жінки направили на проведення експертизи, за висновками якої стане відома причина смерті.

Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини цієї трагічної події.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 квітня у Києві співробітниками поліції було затримано автомобільних крадіїв із Грузії, які пограбували автівку на заправці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?