"Українська корупція у світі" - інфографіка НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

"Українська корупція у світі" - інфографіка НАБУ

НАБУ
"Українська корупція у світі" - інфографіка НАБУ

Національне антикорупційне бюро України опублікувало інфографіку, в якій показало, як українська корупція залишила слід у 41 країні світу та "місце прописки" активів деяких із учасників найгучніших корупційних злочинів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НАБУ.

"Іноземні банки та компанії причетні до завдання більш як третини усіх збитків від злочинів, які розслідує Національне антикорупційне бюро України. Наразі детективи НАБУ встановили комерційні структури зі щонайменше 10 країн світу, за участі яких із України було виведено понад 2,27 млрд грн, 428 млн дол. США, 4,3 млн євро та 825 тис. фунтів стерлінгів", - зазначають в НАБУ.

Читайте також: Усі розслідування НАБУ: в Бюро підрахували, скільки мільярдів втратила країна

В бюро відзначають, що географія звернень НАБУ охоплює майже всі континенти. Загалом від початку розслідувань cтаном на середину квітня НАБУ надіслало 161 клопотання про міжнародну правову допомогу до компетентних органів 41-ї держави. Найбільше клопотань скеровано до Латвії (35), Великої Британії (13), Австрії (10), Швейцарії (10), Кіпру (10).

Як повідомляв ONLINE.UA, Національне антикорупційне бюро України також проводить досудове розслідування 39 кримінальних проваджень щодо подачі електронної декларації чиновниками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?