У Львові юнак зарізав свою колишню дівчину і намагався вчинити самогубство
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові юнак зарізав свою колишню дівчину і намагався вчинити самогубство

У Львові юнак зарізав свою колишню дівчину і намагався вчинити самогубство
Джерело:  zaxid.net

В середу вранці, 19 квітня, у Львові юнак зарізав свою колишню подругу, після чого викинувся з вікна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zaxid.net.

Інцидент трапився в одному з колишніх сімейних гуртожитків на вул. Пулюя.

«Близько 10:30 надійшло повідомлення в поліцію. На сходовій клітці виник конфлікт між хлопцем і дівчиною. Він завдав їй декілька ударів ножем і дівчина загинула в кареті швидкої допомоги, коли їй намагались надати першу допомогу. Вони раніше були знайомі, зустрічалися. Але близько півроку тому вони розійшлися, вже не підтримували стосунків. Він сьогодні прийшов до неї в гості, викликав по телефону. Вона вийшла в загальний коридор, почали розмовляти і між ними відбулась сварка. Їм обом – трохи більше, ніж двадцять років», ― розповіла в.о. начальника слідчого відділення Франківського відділу поліції Юлія Куницька.

Читайте також: На Львівщині військовослужбовець зарізав жінку-фельдшера на території полігону

Зазначається, що після того, як хлопець кілька разів вдарив дівчину ножем і вона впала, він вибив вікно на сходовій клітці сьомого поверху та скочив донизу, однак впав на дашок над під’їздом і, можливо, тому залишився живим, але при цьому сильно покалічився. У важкому стані винуватця трагедії відвезли до лікарні. Там його відразу почали оперувати.

На місці події працює слідчо-оперативна група, опитують родичів загиблої дівчини та сусідів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 квітня у Києві в одній з квартир знайшли тіла цивільного подружжя з вогнепальними пораненнями голови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?