Війна на Донбасі: бойовики продовжують порушувати "режим тиші"
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: бойовики продовжують порушувати "режим тиші"

Війна на Донбасі: бойовики продовжують порушувати "режим тиші"
Джерело:  online.ua

Бойовики так званих ДНР-ЛНР, незважаючи на встановлений у зоні АТО на Донбасі "режим тиші", продовжують обстріли українських позицій.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики "відсвяткували" Великдень п’яними бійками і стріляниною: є вбиті і поранені

19 квітня бойовики 18 разів порушили домовленності про припинення вогню, тоді як українські бійці не відповідали на провокації. Повідомляється, що внаслідок обстрілів було поранено одного воїна з сил АТО.

Як завжди, інтенсивно обстрілювали українські позиції на Приморському напрямку.

"На Приморському напрямку, по захисниках Красногорівки ворог гатив з мінометів калібру 82-мм. Морських піхотинців у районі Водяного обстрілював з озброєння БМП, протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Павлополя – з автоматичних гранатометів. По оборонцях Широкиного противник застосував озброєння БМП. Опорні пункти поблизу Лебединського, Талаківки та Гнутового обстрілював зі стрілецької зброї", - повідомили у штабі.

"На Донецькому напрямку, по позиціях у районах Кам’янки та Авдіївки ворог вів вогонь з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. Гранатомети та стрілецьку зброю застосував по захисниках Луганського та Верхньоторецького. На Луганському напрямку, з великокаліберних кулеметів були обстріляні захисники Кримського", - йдеться у зведенні.

Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 17 квітня бойовики так званої ДНР обстріляли з мінометів житлові квартали Авдіївки, в результаті чого пошкоджено 8 будинків у приватному секторі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?