Фейгін: Савченко хоче дружити з тими, хто її хотів зґвалтувати і розстріляти
Категорія
Події
Дата публікації

Фейгін: Савченко хоче дружити з тими, хто її хотів зґвалтувати і розстріляти

Фейгін: Савченко хоче дружити з тими, хто її хотів зґвалтувати і розстріляти
Джерело:  online.ua

Російський адвокат Марк Фейгін, який захищав Надію Савченко під час гучного процесу в Росії в 2014-16 роках, вважає, що вона заважає процесу повернення українських полонених з РФ через свої заяви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zik.

Читайте також: В Україні Савченко назвали кремлівським клоунським кошмаром

Фейгін пояснив, що через те, що у суспільстві погіршилось ставлення до Савченко, це призвело до змін у сприйнятті інших полонених та політичних в'язнів з України у РФ.

"Медвежу послугу зробила Надія. Суспільна думка в Україні після війни, Майдану, дуже конспірологічна, і дуже загострено сприймає будь-який обман, будь-який виклик довірі. І Савченко, зробивши раптовий політичний кульбіт, від патріотичної повістки до аморфної повістки людинолюбства, які неможливо поєднувати, хоче дружити з тими, хто її хотів зґвалтувати і розстріляти", - заявив Фейгін.

Змінене ставлення до неї сформувало таке ж ставлення і до інших полонених Російською Федерацією – і довір’я до мене як адвоката. Хоча я привозив зовсім іншу Савченко", – розповів адвокат.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Фейгін підкреслив, що сумнівається у тому, що Савченко було завербовано російськими спецслужбами під час її ув'язнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?