Суд викликав Януковича у справі про держзраду: з'явився документ
Категорія
Події
Дата публікації

Суд викликав Януковича у справі про держзраду: з'явився документ

Суд викликав Януковича у справі про держзраду: з'явився документ
Джерело:  РБК Україна

Оболонський райсуд Києва у рамках початку розгляду справи за звинуваченням екс-президента України Віктора Януковича в державній зраді викликав втікача, що переховується на території Росії, на судове засідання.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: Янукович знайшов в собі "честь": подав до суду на українських журналістів

"Оболонський райсуд Києва викликає вас як обвинуваченого на 10:00 4 травня 2017 року у справі за обвинуваченням Януковича Віктора Федоровича у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 111, ч. 2 ст. 437 КК України", - йдеться в документі, який опубліковано на порталі "Судова влада України.

На сайті опублікували скан повістки щодо виклику Януковича.

Справу по звинуваченню Януковича розглядатиме колегія з трьох суддів — голова суду Владислав Дев’ятко, його заступник Дмитро Камбулов і суддя цивільно-адміністративної колегії суддів Максим Титов.
Як повідомляв ONLINE.UA,  адвокати екс-президента-утікача Віктора Януковича заявили, що передача справи їх підзахисного за звинуваченням у державній зраді до суду є незаконною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?