Жителям Маріуполя відключили гарячу воду через борги
Категорія
Події
Дата публікації

Жителям Маріуполя відключили гарячу воду через борги

Жителям Маріуполя відключили гарячу воду через борги
Джерело:  online.ua

У Маріуполі Донецької області за борги відключили гарячу воду.

Водопостачання в кращому випадку буде відновлено на початку нового опалювального сезону в жовтні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на місцевий сайт 0629.

Читайте також: У Києві гаряча вода з труби затопила цілий квартал: з'явилися фото і відео

Заступник міського голови Михайло Когут відзначив, що тимчасово питання водопостачання можна вирішити за 100 млн грн і налагодити постачання за 74 грн за куб для жителів, проте вода буде неякісною, а також не відповідатиме температурним нормам.

На засіданні міськради також підкреслили можливість виникнення проблем з бюджетними організаціями, оскільки в бюджеті витрати на купівлю 1000 кубометрів газу прописані за вартістю в майже 6 тис грн, в той час як насправді ця сума становить 9,6 тис грн.

В той же час "Маріупольтепломережа" має борг у 850 млн грн за газ, і за рік його вдалося погасити лише на 70 млн грн.

За найліпшими підрахунками, постачання гарячої води для жителів Маріуполя вдастся налагодити лише на початку наступного опалювального сезону 15 жовтня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше вимикали гарячу воду в трьох районах Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?