Лідер O.Torvald поділився подробицями номеру для Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лідер O.Torvald поділився подробицями номеру для Євробачення

Лідер O.Torvald поділився подробицями номеру для Євробачення
Джерело:  ТСН

Женя Галич, фронтмен українського рок-гурту O.Torvald, який в травні представлятиме Україну на Євробаченні-2017, розповів, що номер, з яким вони виступатимуть на пісенному конкурсі, відрізнятиметься від того виступу, що вони демонстрували у фіналі українського нацвідбору.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

"Номер дуже відрізнятиметься від фіналу і він буде нереально крутий. Такого номеру не буде в жодного з конкурсантів", - запевнив співак.

Також Женя розповів, що вони шиють костюми для номеру з запасом.

"Костюми майже готові. Їх буде три, вони будуть абсолютно однакові. Просто потрібно, щоб були запасні, просто потрібно, щоб були, якщо хтось впаде, подряпає собі коліно і порве там собі штани", - сказав Галич.

Читайте також: Українські рокери феєрично виступили у фіналі відбору на Євробачення: з'явилося відео

Музикант поділився, що з такою насиченою підготовкою до конкурсу у нього практично не залишилось часу на дружину та донечку. Як відомо, скоро у виконавця з'явиться друга дитина.

"Сьогодні бачилися зранку і тут випадково сьогодні побачилися біля стадіону. Вона приїхала, припаркувалася на зустріч і я побачив, що йде величезний живіт, а потім зрозумів, що це мій живіт. Ми прокидаємося разом, ми спимо разом, ну просто зараз багато завдань різних є. Я намагаюся. Ми весь Великдень були разом. Виділив декілька днів, щоб побути з дружиною і донькою", - розповів Галич.

Нагадаємо, гурт O.Torvald виступатиме одразу у фіналі Євробачення - 13 травня. Музиканти вийдуть на сцену під номером 22.

Як повідомляв ONLINE.UA, український рок-гурт O.Torvald став фіналістом національного конкурсного відбору на виступ на сцені одного з найбільших фестивалів Європи — Sziget.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?