Макаревич поскаржився на погрози "російських патріотів"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Макаревич поскаржився на погрози "російських патріотів"

Макаревич поскаржився на погрози "російських патріотів"

Музикант і лідер легендарного російського рок-гурту "Машина времени" Андрій Макаревич повідомив, що йому погрожують та вимагають "негайно полюбити нинішню Росію та самі знаєте кого".

Про це Макаревич розповів на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

"Мені тут надіслали листа. Поштою. Зі страшними погрозами - якщо я негайно не полюблю нинішню Росію і нинішню владу в особі самі знаєте кого. І все б здорово - один нюанс: лист з Німеччини. Пригадав - і у Ванкувері спостерігали таких патріотів - з плакатиком прийшли до концертного залу. Та ні, все здорово, одне питання: панове патріоти, чого на Батьківщину не їдете? Чи здалеку любити солодше?" - поскаржився музикант.

Читайте також: Макаревич яскраво висловився про війну в Україні й побажав Прілєпіну не одержати кулю

Як повідомляв ONLINE.UA, днями Андрій Макаревич опублікував великодні привітання, в яких зазначив зростаючий рівень ненависті росіян до всього світу і один до одного.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?