Фантомні скарги: в Кремлі заперечили дані щодо переслідування геїв в Чечні
Категорія
Світ
Дата публікації

Фантомні скарги: в Кремлі заперечили дані щодо переслідування геїв в Чечні

Фантомні скарги: в Кремлі заперечили дані щодо переслідування геїв в Чечні

Перевірка даних щодо переслідування гомосексуалістів в Чечні їх не підтверджує.

Про це після зустрічі з головою Чечні Рамзаном Кадировим заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Хочеться підкреслити, що сигнали не підтверджуються", - підкреслив Пєсков та додав, что Кадиров назвав повідомлення ЗМІ "спотворенням реальності та наклепом".

Читайте також: У Чечні шокували новою заявою щодо полювання на геїв

"Ми знаємо, що коли порушується закон, громадянин йде і скаржиться в поліцію, скаржиться в ЗМІ. Але немає ніяких людей, де, скажіть, хто ці люди, де вони живуть?" - відзначив прес-секретар президента Росії.

"Мова йде про якісь фантомні скарги, абсолютно знеособлені", - заявив він.

Нагадаємо, раніше "Нова газета", посилаючись на "безпрецедентно велику кількість джерел", включаючи джерела в силових відомствах, інформувала про масові затримання представників ЛГБТ-спільноти в Чечні.

Як повідомляв ONLINE.UA, пізніше в "Новій газеті" заявили про відкриті погрози редакції, що з'явилися після публікації інформації про переслідування гомосексуалістів в Чечні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?