На Житомирщині поліція ліквідувала небезпечну банду грабіжників: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Житомирщині поліція ліквідувала небезпечну банду грабіжників: опубліковано фото

На Житомирщині поліція ліквідувала небезпечну банду грабіжників: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У Житомирській області співробітники поліції затримали банду небезпечних грабіжників, що здійснила протягом декількох місяців щонайменше 10 розбоїв та пограбувань.

Про це повідомляється ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Читайте також: У Києві з погонею затримали автокрадіїв: з'явились фото та відео

Затримати чотирьох з шести членів банди поліцейським вдалось напередодні у Житомирі - одразу після вчинення ними чергового злочину.

"Близько 23 години на перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи підозрювані помітили 17-річного хлопця. Коли той проходив повз, один із зловмисників окликнув хлопця, а інший зірвав кашкет. До спантеличеного юнака підбігло ще двоє нападників, які одразу почали його бити. Коли юнак уже не міг чинити опір, один з нападників зірвав з його шиї ланцюжок із кулоном. Після цього нападники втекли з місця події", - розповіли у поліції.

"Уже за 20 хвилин оперативники карного розшуку Головного управління Національної поліції в Житомирській області затримали зловмисників", - повідомили поліцейські.

Поліцейські встановили їхню причетність до 10 зухвалих розбоїв та грабежів в обласному центрі, містах Бердичеві та Козятині.

"Практично в усіх випадках нападники вибирали випадкову жертву на вулиці, орієнтуючись на пристойний одяг та наявність вартісних гаджетів, прикрас або барсеток/сумок", – розповів начальник ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Повідомляється, що до злочинного угрупування входили також і раніше судимі за тяжкі злочини. Награбоване злочинці збували через підставних осіб у ломбардах міст, де вони "працювали".

Як повідомляв ONLINE.UA, співробітники Служби безпеки України затримали в Херсоні оперуповноваженого поліції, який вимагав у громадянина хабар за закриття кримінального провадження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?