Віце-прем'єр: Пенсійну реформу в Кабміні ще не бачили, тривають непрості дискусії
Категорія
Політика
Дата публікації

Віце-прем'єр: Пенсійну реформу в Кабміні ще не бачили, тривають непрості дискусії

Віце-прем'єр: Пенсійну реформу в Кабміні ще не бачили, тривають непрості дискусії
Джерело:  interfax.com.ua

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що проект пенсійної реформи розробляється Міністерством соціальної політики і ніхто з членів Кабінету Міністрів її не бачив.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами міністра, тривають непрості дискусії з експертами та представниками громадськості.

"Пенсійна реформа розробляється Міністерством соціальної політики, тривають непрості дискусії і з експертами, і з представниками громадянського суспільства, і з представниками Міжнародного валютного фонду. Ніхто з членів Кабінету Міністрів жодного варіанту пенсійної реформи ще не бачив", - сказав Розенко, уточнивши, що мова йде про намір провести осучаснення пенсій з 1 жовтня і скасування оподаткування пенсій.

Читайте також: Віце-прем'єр звинуватив главу МВФ в Україні у "жахливому непрофесіоналізмі"

Розенко заявив, що виступає за необхідність громадського обговорення та консультацій із фракціями коаліції з питання пенсійної реформи перед її внесенням до Верховної Ради.
Як повідомляв ONLINE.UA, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що найближчим часом українських пенсіонерів очікує підвищення виплат — з 1 жовтня 2017 року, після перерахунку, вони підвищаться на 10%.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?