Брітні Спірс зібралася заміж за молодого бойфренда
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс зібралася заміж за молодого бойфренда

Брітні Спірс зібралася заміж за молодого бойфренда
Джерело:  radaronline.com

Американська поп-співачка Брітні Спірс зібралася заміж за молодого манекенника Сема Асгарі, з яким нещодавно закрутила роман.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на RadarOnline.

За інформацією західних ЗМІ, 35-річна співачка настільки закохана у 23-річного обранця, що сама планує зробити йому пропозицію. Окрім цього, Брітні вже підбирає собі обручку.

"Всім відомо, що Сем живе на гроші Брітні, тому вона сама збирається купити собі обручку. Причому її зовсім не бентежить фінансова неспроможність майбутнього чоловіка. Вона настільки щаслива, що нарешті зустріла людину, з якою їй добре, що закриває очі на такі дрібниці. До того ж пара вже почала розучувати хореографію свого весільного танцю. До речі, він обіграватиме сцену їх першого знайомства", - повідомив інсайдер, наближений до пари.

Читайте також: Брітні Спірс розкрила кулінарну таємницю роману з молодим бойфрендом

Для Брітні Спірс цей шлюб стане третім, а от Асгар вперше поведе дівчину під вінець.

Подейкують, що почуття у співачки і манекенника не зовсім взаємні. Якщо Брітні публікує в своєму Instagram фото Сема і говорить про любов до нього, то Асгарі, за чутками, використовує Спірс заради піару.

За інформацією західних ЗМІ, манекенник з цих же причин раніше крутив роман зі співачкою Майрою Веронікою, в кліпі якої також знявся.

Як повідомляв ONLINE.UA, Брітні Спірс та Сем Асгарі познайомились на зйомках кліпу співачки на пісню Slumber Party.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?