У Дніпрі чоловік вбив і спробував спалити продавщицю: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі чоловік вбив і спробував спалити продавщицю: з'явилися фото

У Дніпрі чоловік вбив і спробував спалити продавщицю: з'явилися фото

В Дніпрі чоловік жорстоко вбив продавщицю торговельного кіоску, після чого спробував її спалити.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України в Дніпропетровській області.

Читайте також: У Львові юнак зарізав свою колишню дівчину і намагався вчинити самогубство

Інцидент трапився 18 квітня: 33-річний чоловік прийшов до знайомої в кіоск, де розпив з нею пляшку коньяку, після чого розбив їй голову цеглиною.

Правоохоронці дізналися про подію з повідомлення жінки, яка заявила про пожежу в кіоску. Після ліквідації вогню вони знайшли тіло жінки з "майже роздробленою головою".

Вбивця був затриманий. Як вияснилося пізніше, він вже був судимий за крадіжку.

"Зловмисник зізнався у скоєному та розповів, що жінка, яку він вбив, була його знайомою. Того дня він прийшов до неї погрітися та приніс з собою пляшку коньяку. Вони випили, після чого жінка запропонувала йому залишитись у неї в кіоску переночувати. Чоловік погодився, однак через деякий час вони почали сваритись. Чоловік дуже розлютився, взяв цеглину, яка лежала біля дверей кіоску, та кинув її в обличчя жінки. Від удару жінка впала, а нападник ще раз вдарив її цеглиною по голові, після чого забрав телефон своєї жертви та гроші з каси у сумі 150 грн. Потім з метою приховати злочин взяв з вітрини кіоску ємність з бензином для запальничок, вилив його на непритомну жінку і підпалив. Далі він вийшов з кіоску та поїхав до свого батька. Телефон здав до ломбарду", - проінформували в поліції.

За фактом інциденту розпочали кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. В мережі з'явилися фото з місця вчинення злочину:

Як повідомляв ONLINE.UA, 19 квітня у Києві в одній з квартир знайшли тіла цивільного подружжя з вогнепальними пораненнями голови.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?