Учасниця нацвідбору на Євробачення "качнула" у новому кліпі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасниця нацвідбору на Євробачення "качнула" у новому кліпі: з'явилося відео

Учасниця нацвідбору на Євробачення "качнула" у новому кліпі: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Українська співачка MamaRika, яка брала участь у першому півфіналі українського нацвідбору на Євробачення, випустила кліп, де влаштувала справжній кач.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал співачки.

Прем'єра кліпу на пісню "Кач" відбулася сьогодні, 20 квітня.

Артистка розповіла, що сьогоднішня дата є для неї особливою, оскільки у цей день рік тому "народилася" MamaRika.

Читайте також: Джамала зняла кліп в Португалії: з'явилися фото

"Сьогодні дуже символічно хочемо представити вам нашу нову відеороботу, яку ми зняли із нашим незмінним режисером Радиславом! Це відео – експеримент. Ми просто експромтом зняли відос, взяли камеру і пішли колесити по місту. Саме такий настрій ми хотіли передати вам. #КАЧ – це та композиція, яку ми, доречі із Іваном Клименком, написали найпершою з часів появи MamaRika. Тож, вона дочекалася свого часу. І, як на мене, саме так все і мало статися. Ніколи не втрачайте свій кач, свою внутрішню свободу – це те, що хотілося сказати вам, коли ми створювали цю роботу", - сказала про новий кліп співачка.

До речі, MamaRika візьме участь у концертній програмі фан-зони Євробачення-2017, яка розпочне свою роботу вже 30 квітня на Софійській площі в Києві. Співачка виступить 13 травня.

Нагадаємо, MamaRika не пройшла до фіналу нацвідбору, набравши всього 9 балів.

Як повідомляв ONLINE.UA, 5 грудня MamaRika, яка раніше виступала під псевдонімом Еріка, презентувала кліп на пісню "Ніч у барі", де головну роль виконав коханий артистки — шоумен, гравець КВК "Одеські манси" Сергій Середа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?