Суд відмовився розглядати позов екс-генпрокурора Шокіна про поновлення на посаді
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд відмовився розглядати позов екс-генпрокурора Шокіна про поновлення на посаді

Суд відмовився розглядати позов екс-генпрокурора Шокіна про поновлення на посаді
Джерело:  Укрінформ

Вищий адміністративний суд відмовився розглядати позов колишнього генпрокурора Віктора Шокіна про поновлення його на посаді.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

Таке рішення оголосив головуючий суддя Валентин Морозов.

"В задоволенні клопотання позивача про поновлення строку звернення до Вищого адміністративного суду відмовити. Адміністративний позов Шокіна Віктора Миколайовича до Президента і Верховної Ради про визнання незаконними та скасування рішень залишити без розгляду", - сказано у повідомленні.

Читайте також: Не гірше за Шокіна: з'явився ще один претендент на пост глави ГПУ

Зазначається, що це рішення може бути оскаржене у Верховному суді.

Нагадаємо, екс-генпрокурор Шокін вже вдруге подав позов до ВАСУ, в якому вимагає скасувати рішення Президента Петра Порошенка і Верховної Ради про його звільнення. Віктор Шокін очолював ГПУ з лютого 2015 року.‎ У березні 2016 Верховна Рада ‎відправила його у відставку.‎

Як повідомляв ONLINE.UA, Вищий адміністративний суд України переніс розгляд позову екс-генпрокурора Віктора Шокіна про поновлення його на посаді на 20 квітня через неявку позивача та його адвокатів на засідання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?