Мартиненко: Звинувачення проти мене сфальсифіковані директором НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Мартиненко: Звинувачення проти мене сфальсифіковані директором НАБУ

Мартиненко: Звинувачення проти мене сфальсифіковані директором НАБУ
Джерело:  Еспресо

Екс-нардеп Микола Мартиненко вважає, що звинувачення проти нього фальсифіковані за вказівкою директора НАБУ Артема Ситника, який "вирішив пропіаритись".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.

"Звинувачення проти мене фальсифіковані за вказівкою директора НАБУ Ситника. Ця справа є політичною і не підкріплена ніякими доказами. Я ще в 2015 році добровільно відмовився від депутатського мандату, щоб НАБУ перевірило фейкові звинувачення на мою адресу, які тиражувались за гроші", - сказав Мартиненко в ефірі Еспресо.TV.

Читайте також: "Українська корупція у світі" - інфографіка НАБУ

Екс-нардеп додав, що він нікуди не ховався, перебував в Україні і надав усі свідчення.

"Однак директор НАБУ Ситник вирішив пропіаритись. Він хоче переключити увагу від провалів у роботі НАБУ і своєї політичної заангажованості", - додав екс-нардеп.

Як повідомляв ONLINE.UA, сьогодні, 20 квітня, детективи Національного антикорупційного бюро України затримали соратника Арсенія Яценюка, екс-нардепа Миколи Мартиненка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?