Ситуація у зоні АТО: поранено четверо військових
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація у зоні АТО: поранено четверо військових

Ситуація у зоні АТО: поранено четверо військових
Джерело:  online.ua

Станом на 18 годину 20 квітня внаслідок провокаційних обстрілів позицій сил АТО четверо українських військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.

За інформацією штабу, з початку доби опорні пунки українських захисників обстріляли 22 рази. Обстріли велися з мінометів, великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Так, на Приморському напрямку, по позиціях поблизу Мар’їнки бойовики гатили з мінометів калібру 82-мм, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

"З гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по опорних пунктах поруч Павлополя та Водяного. Кулемети великих калібрів застосовували по оборонцях Чермалика та Красногорівки, а по захисниках Новоселівки Другої вівся вогонь зі стрілецької зброї", - повідомили у штабі АТО.

Читайте також: Справжня війна: Порошенко різко висловився про ситуацію на Донбасі, з'явилося відео

На донецькому напрямку вогонь вівся по позиціях біля Авдіївки, шахти "Бутівка", Кам'янки, Майорська, Зайцевого та Пісків. По оборонцях Опитного бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів.
На Луганському напрямку, з 82-міліметрових мінометів та автоматичних гранатометів обстрілювалися опорні пункти біля Катеринівки. По позиціях поруч населеного пункту Донець вівся вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент України Петро Порошенко назвав ситуацію на Донбасі справжньою війною.  За його словами, з початку 2017 року на Донбасі загинули 69 військових, ще 420 було поранено, в той час як на території України також знаходиться щонайменше 700 танків, 1250 артилерійських систем, 300 ракетних систем залпового вогню з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?