Ситуація загострилася: у штабі доповіли про обстановку на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація загострилася: у штабі доповіли про обстановку на Донбасі

Ситуація загострилася: у штабі доповіли про обстановку на Донбасі
Джерело:  online.ua

Станом на ранок 21 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі ускладнилася, загинуло двоє бійців української армії, ще вісім були поранені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресс-центр штаба АТО.

Всього за останню добу бойовики 47 разів стріляли по позиціям українських військовослужбовців, при цьому найскладнішою ситуація була на Донецькому напрямку.

Читайте також: Бойовики обстріляли опорний пункт поблизу Авдіївки, є загиблі

"Вогнем з танків, мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог накривав мужніх захисників Авдіївки. По позиціях поблизу шахти «Бутівка» застосовував танки, 82-міліметрові міномети, гранатомети та великокаліберні кулемети. По оборонцях Верхньоторецького та Луганського гатив з 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП та кулеметів великих калібрів. По опорних пунктах наших військ поблизу Кам’янки, Зайцевого та Пісків бив з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Позиції у районах Майорського та Новгородського обстрілював з гранатометів, а Троїцького – з кулеметів та стрілецької зброї", - написали в штабі.

"На Приморському напрямку, з мінометів калібру 82-мм та гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Мар`їнки та Красногорівки. Оборонців Широкиного та Водяного накривав вогнем БМП та гранатометів різних систем. По позиціях морських піхотинців під Павлополем та Талаківкою гатив з протитанкових гранатометів та кулеметів великих калібрів, а по опорних пунктах в районі Новогригорівки з кулеметів великих калібрів. Поблизу Лебединського та Водяного активізувались ворожі снайпери", - додали в прес-центрі.

"На Луганському напрямку, міномети калібру 82-мм та автоматичні гранатомети ворог застосував в районі Катеринівки. Захисників Новозванівки обстріляв з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а оборонців населеного пункту Донець – з автоматичних гранатометів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на 18 годину 20 квітня четверо українських військовослужбовців отримали поранення внаслідок провокаційних обстрілів позицій сил АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?