У Кабміні ухвалили тимчасове рішення по львівському сміттю
Категорія
Культура
Дата публікації

У Кабміні ухвалили тимчасове рішення по львівському сміттю

У Кабміні ухвалили тимчасове рішення по львівському сміттю

Кабінет міністрів України разом з Львівською облдержадміністрацією та органами місцевого самоврядування Львівської області ухвалив тимчасове рішення проблеми утилізації львівського сміття.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресс-службу Кабміну.

Читайте також: У мережі з'явилася карта подорожей львівського сміття

"Сміття з міста буде вивозитися та утилізуватися на полігонах інших міст Львівської області на той час, поки Львівська міська рада прийме остаточне системне рішення щодо способу подальшої утилізації ТПВ, які утворюються у місті", - йдеться в повідомленні.

Також відмічається, що домовленості щодо прийому львівського сміття будуть закріплені Меморандумом між Львівською облдержадміністрацією, Львівською облрадою, Львівською міськрадою та органами місцевого самоврядування.

Документ буде підписаний 21 квітня.

Нагадаємо, ситуація зі сміттям у Львові є складною - з його вивезенням не справляються три перевізника. Місцева влада намагається домовитися з керівництвом інших міст, щоб вивозити туди свої відходи.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  меру Львова Андрію Садовому запропонували вивозити сміття на непідконтрольну територію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?