САП проситиме для Мартиненка 300 млн гривень застави
Категорія
Події
Дата публікації

САП проситиме для Мартиненка 300 млн гривень застави

САП проситиме для Мартиненка 300 млн гривень застави
Джерело:  online.ua

Спеціалізована антикорупційна прокуратура буде просити в суді арешту екс-нардепа Миколи Мартиненка, звинуваченого в розтраті майна та створенні злочинної організації, з можливістю вийти під заставу в 300 млн грн.

Про це в ході брифінгу заявив голова САП Назар Холодницький, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

Читайте також: Мартиненко: Звинувачення проти мене сфальсифіковані директором НАБУ

"Вчора оголошено підозру, сьогодні прокурорами погоджено клопотання про обрання запобіжного заходу. Позиція прокуратури – будемо просити суд про обрання запобіжного заходу утримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення застави в сумі 300 млн грн", - підкреслив Холодницький.

Також він пояснив, що другому затриманому фігуранту справи Сергію Переломі вручили підозру та визначать запобіжний захід. "Будемо просити утримання під вартою з альтернативою внесення застави в 100 млн грн", - відзначив керівник САП.

Засідання у справі Мартиненка проведуть 21 квітня в Солом'янському райсуді Києва.

Як повідомляв ONLINE.UA, Миколу Мартиненка затримали в рамках розслідування провадження щодо розкрадання коштів держпідприємства "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

Пізніше стало відомо про ще одне затримання у справі Мартиненка. За даними слідства, затриманий Сергій Перелома був координатором між ДП "СхідГЗК" та компанією-посередником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?