Понад 300 населених пунктів у шести областях залишаються без світла
Категорія
Події
Дата публікації

Понад 300 населених пунктів у шести областях залишаються без світла

Понад 300 населених пунктів у шести областях залишаються без світла
Джерело:  dsns.gov.ua

Через погіршення погодних умов в Україні все ще залишаються знеструмленими 318 населених пунктів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Прогноз погоди в Україні на 21 квітня

"Станом на 7:00 21 квітня досі знеструмленими є 318 населених пунктів у шести областях, а саме: в Одеській – 245 н.п., Миколаївській – 14 н.п., Харківській – 23 н.п., Дніпропетровській – 32 н.п., Херсонській – 3 н.п. та Запорізькій – 1 н.п. Бригадами обленерго продовжуються роботи з відновлення електропостачання населених пунктів", - звітують в ДСНС.

Також повідомляється, що поновити енергопостачання вже вдалося в 485 населених пунктах, які були знеструмлені 18-20 квітня.

Через погіршення погодних умов з 19:00 20 квітня запровадили заборону на рух габаритного транспорту на ділянці з 308 по 464 км автодороги Київ-Одеса, але заторів на дорогах регіонального та державного значення не зафіксовано.

Через шквальний вітер та налипання мокрого снігу впало більш ніж 2,9 тис дерев у Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській областях, причому в Новоросійську через падіння дерева загинула жінка 1957 року народження.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше синоптик Наталка Діденко попередила, що на Україну насувається циклон з Балкан, який принесе не тільки сильні опади, але й потужний вітер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?