Бойовики пліткують, що українська армія до кінця року знищить ЛНР-ДНР – Тимчук
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики пліткують, що українська армія до кінця року знищить ЛНР-ДНР – Тимчук

Бойовики пліткують, що українська армія до кінця року знищить ЛНР-ДНР – Тимчук
Джерело:  online.ua

 Серед бойовиків так званих ЛНР та ДНР почали поширюватися чутки про те, що до кінця року українська армія повністю контролюватиме окуповані території.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook керівника "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука.

"Серед бойовиків обох "армійських корпусів" посилено поширюються чутки про те, що якщо в найближчі місяці з боку "Л/ДНР" не буде організовано масштабний наступ, то ЗСУ перехоплять ініціативу і до кінця року візьмуть під свій контроль окуповані райони Донбасу, повністю знищивши "Л/ДНР", - написав Тимчук.

Читайте також: Бойовики ДНР знову вдарили по Авдіївці, постраждало кілька будинків: з'явилися фото

За його словами, через таку ситуацію російські найманці почали поширювати заклики щодо організації якнайшвидшого наступу. Цю ідею також активно підтримує й колишній "секретар ради безпеки ДНР" Олександр Ходаковський. Але інші терористи цю ідею не підтримують.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на ранок 21 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі ускладнилася, загинуло двоє бійців української армії, ще вісім були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?