У Росії передислоковують військову техніку поблизу кордону з КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії передислоковують військову техніку поблизу кордону з КНДР

У Росії передислоковують військову техніку поблизу кордону з КНДР

У Росії відбувається передислокація важкої військової техніки поблизу кордону з Північною Кореєю на тлі побоювань щодо ймовірного збройного загострення між КНДР і США.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".

Місцеві засоби інформації на Далекому Сході повідомляють, що жителі прикордонних районів стали свідками великих військових конвоїв, які пересуваються поїздами і автошляхами.

Так, сайт DVHab.ru пише, що місцеві жителі побоюються ймовірного радіоактивного зараження в разі застосування ядерної бомби.

Читайте також: Путін придумав "хитрий" хід з бойовою технікою для ДНР-ЛНР

Водночас офіційний представник російського міністерства оборони назвав ці пересування техніки частиною «звичайних» військових навчань.

Відомо, що і США, і КНДР попередила про можливість превентивних ударів. Лідери Північної Кореї останнім часом наголошують, що можуть застосувати ядерну зброю.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом останніх тижнів на території окупованих районів Луганської області проходили активні військові навчання окремих підрозділів так званої "народної міліції ЛНР", в ході яких проводилися випробування російської техніки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?